ZGT
< Terug naar lijst

Oogartsen (2-2,4 fte)

Wilt u werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoekt u uitdaging in uw werk en wilt u zich graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor u!

Voor de vakgroep oogheelkunde zijn wij op zoek naar 

Oogartsen (2-2,4 fte) 

Uw werkomgeving en functie 
De vakgroep oogheelkunde werkt op 2 locaties (Almelo en Hengelo), maar zal binnen 2 jaar geconcentreerd worden op 1 locatie. 

Op dit moment wordt er veel geïnvesteerd in de oogheelkunde ZGT o.a. d.m.v. uitbreiding met optometristen en PA’s en aanschaf nieuwe apparatuur (FAG, OCT, IOL master 700 etc.).

Uw profiel
De vakgroep zoekt allround oogartsen, subspecialisatie in de nabije toekomst mogelijk, die samen met de huidige oogartsen de oogheelkunde in het ZGT en de regio Twente verder willen innoveren.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank van Duivenboden, medisch manager, telefoonnummer 06-11484201.

Op www.zgt.nl kunt u meer informatie vinden over ZGT.

De sollicitatiegesprekken met de leden van de vakgroep oogheelkunde en het gesprek met vertegenwoordigers van ZGT en de Coöperatie Medisch Specialisten vinden plaats op nader te bepalen data.

In verband met onze aanstaande overgang naar ons nieuwe HR-systeem AFAS is het gedurende deze overgangsperiode tijdelijk niet mogelijk om via deze webpagina te solliciteren. Wij willen je vriendelijk verzoeken om vanaf 2 januari a.s. gebruik te maken van onze vernieuwde sollicitatiepagina op www.werkenbijzgt.nl. Wij kijken uit naar jouw interesse en excuseren ons bij voorbaat voor het eventuele ongemak dat deze overgang met zich mee kan brengen.

Kies hieronder een afdeling om je sollicitatie te starten:

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Startdatum:

17-05-2022

Sluitingsdatum:

31-12-2024

Contactpersonen:

Frank van Duivenboden
mobiel: +31 06-11484201
Hans Scheenloop
mobiel: +31 06-22955894

Bedrijfspagina:

http://www.zgt.nl
Terug naar boven